Stoelmassage - AVO Sport- & Allround Massagethrapie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Stoelmassage Bedrijfsbegeleiding


_____________________________________________________________________________________________________________

STOELMASSAGE


WAT IS STOELMASSAGE?   

                                                                      
In een speciale massagestoel waar je uitermate ontspannen in kunt plaatsnemen kun je het hoofd, de nek, de schouders, de armen en rug van een persoon behandelen. Daarbij worden lichamelijke functies gestimuleerd, stroomt energie weer door en kan opgehoopte spanning het lichaam verlaten. Het is vaak een korte behandeling waarbij de cliënt zijn kleding gewoon kan aanhouden.

We presteren veel onder tijdsdruk, en steeds meer werknemers worden door CANS (Complaines Arms Nek and Shoulders) en Stress aan het arbeidsproces onttrokken. Voor werkgevers maar zeker ook voor de werknemer zelf een groot probleem omdat je niet normaal kunt functioneren. Zeker bij CANS-gerelateerde klachten is de inbreuk op je leven groot. De neiging om de klacht te onderschatten is aanwezig en zo wordt de klacht langzaam groter (chronisch).Maar als het moment er is dat je je kopje koffie niet meer van de tafel kunt tillen ben je al veel te ver gegaan en zal het veel tijd en geduld vragen om te kunnen herstellen.

Snellere bewustwording is daarom van groot belang. Bewust worden van je houding in je leven en je werk. Daarom heeft deze vorm van massage voor ons als uitgangspunt:
"HOE BLIJF IK GEZOND" in plaats van "HOE WORDT IK WEER BETER".
Het is daarom belangrijk dat dit in het contact met de cliënt de juiste aandacht krijgt.

VOOR WIE STOELMASSAGE?
 

Natuurlijk is de stoelmassage uitermate geschikt voor het bedrijfsleven, maar ook bij u thuis of in onze studio kunt u gebruik maken van een stoelmassage. Voor mensen die liever niet op een massagetafel willen of kunnen liggen (bijv. zwangere vrouwen of oudere mensen) is de stoelmassage een uitkomst.

 
Voor info: AVO-SportTherapie@kpnplanet.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu