Ontspanningsmassage - AVO Sport- & Allround Massagethrapie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Sport-/Ontspannings massage


_____________________________________________________________________________________________________________

ONTSPANNINGSMASSAGE


In het algemeen zijn we met zijn allen bereid om te investeren in het onderhoud van zo’n beetje van alles wat we in ons bezit hebben: Ons huis, tuin, scooter, fiets, enz. enz. , en zeker niet vergeten onze auto die weer eens aan zijn APK of jaarlijkse onderhoudsbeurt toe is. Allemaal noodzakelijk willen we er nog lang van genieten. Maar hoe zit het met ons zelf?  

Hoelang willen we nog van onszelf genieten?


Vaak schieten we er zelf  bij in en houden helemaal geen rekening met ons eigen lichaam dat dikwijls ook topprestaties moet leveren. Denk aan zware belasting (fysiek) tijdens je werk of tijdens het sporten of  het hedendaagse gehaast in deze maatschappij, de druk om je heen en van alles moet en als het kan zo snel mogelijk (mentale belasting). Dit uit zich vaak in allerlei verschillende lichamelijke klachten. Is het niet belangrijk om eens aandacht aan ons zelf te schenken en die noodzakelijke balance (arbeid/rustverhouding) in ons leven te herstellen.

AVO
Sport- & Allround Massagetherapie:


Biedt ontspanningsmassages aan in een hygiënisch en sfeervolle omgeving met rustige muziek waar u alle zorgen van u af kunt zetten en volledig helpt te ontspannen en u klachten te verminderen. Een goed uitgevoerde massage is een weldaad voor lichaam en geest.
Een ontspanningsmassage helpt het lichaam en geest optimaal te laten functioneren en het  verlicht de spanning in de spieren. Ook is massage een heel belangrijk onderdeel van het voorkomen van disbalans en het behouden van welzijn en gezondheid.

AVO Sport- & Allround Massagetherapie:


Heeft al jarenlang ervaring in het geven van o.a. Ontspanningsmassages met goede resultaten. Een regelmatige massage zorgt er dus voor dat uw spieren soepeler worden en blijven, helpt klachten te voorkomen en verbetert uw mobiliteit en houding.

NEEM EENS DE TIJD VOOR JEZELF!!

 
Voor info: AVO-SportTherapie@kpnplanet.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu