Bedrijfsbegeleiding - AVO Sport- & Allround Massagethrapie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Stoelmassage Bedrijfsbegeleiding


_____________________________________________________________________________________________________________

BEDRIJFSBEGELEIDING


Preventief
Zowel in de sport als in de zakenwereld gaat het om presteren. Het menselijk lichaam is alleen in staat maximaal te presteren als belasting en belastbaarheid perfect met elkaar in balans zijn.

Al sinds eeuwen ervaart men dat diverse vormen van massages, maar ook tapen en bandageren de belastbaarheid verhogen. Een verhoogde belastbaarheid betekent dat de persoon beter kan presteren. Daarnaast blijkt uit diverse medische onderzoeken dat door verhoogde belastbaarheid ook het ziekteverzuim afneemt.

AVO Sport- & Allround Massagetherapie richt zich op ondernemers en werknemers met het doel de belastbaarheid te optimaliseren. Een gediplomeerd masseur/behandelaar die al jarenlang ervaring heeft met de begeleiding van (top)sporters staat garant voor een gedegen begeleiding op het gebied van diverse massages/behandelingen; O.a. Stoelmassage, Sportmassage, Ontspannings- massage, Voetreflexmassage, Lymfedrainage, Tractie&Mobilisatie, Blessurebegeleiding, Conventioneel Tapen en Kinesio-Tapen of te wel het MTC (Medical Taping Concept). Door het breed scala aan massage- en tapetechnieken kan worden tegemoet gekomen aan de wensen van de individuele klant.


Het doel van bedrijfsbegeleiding is tweeledig


AVO Sport- & Allround Massagetherapie is ook ervaren in het geven van Netwerkplekinstructies. Vanuit een pro-actieve benadering denken wij met werkgevers en hun werknemers mee en stellen wij u netwerkplekken in uw bedrijf volledig af op u werknemers om eventuele klachten zoals RSI/CANS te voorkomen of te verminderen. Voordat uw werknemer uitvalt gaan wij preventief met hem aan de slag om aandoeningen aan het bewegingssysteem van hem of haar te voorkomen, en dreigend arbeidsverzuim en ziekmelding voor te zijn.

Als uw werknemer al is uitgevallen, zorgen we voor een snelle interventie door middel van diverse therapie├źn om het arbeidsverzuim zo kort mogelijk te houden (curatief).

*** Voorkomen is beter dan genezen***

 
Voor info: AVO-SportTherapie@kpnplanet.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu